Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tam buğday ekmeği yerine tüketilebilecek bazı ekmek türleri şunlardır:
- Çavdar ekmeği 345. Kalorisi düşük olan çavdar ekmeği, uzun süre tokluk hissi sağlar 45.
- Yulaf ekmeği 135. Yüksek lif içeriği ve düşük kalorisi ile yulaf ekmeği, tokluk hissini artırarak kalori alımını kontrol etmeye yardımcı olur 5.
- Tam tahıllı ekmek 13. Yulaf, çavdar, mısır, tam buğday unu ve arpa gibi tahılların tamamını içerir 3.
- Kepekli ekmek 345. Lif açısından zengin olan kepekli ekmek, sindirim sistemini destekler ve uzun süre tokluk sağlar 5.
- Chia tohumlu ekmek 3. Düşük kalorisi ve antioksidan içeriği ile diyet ekmeklerinde tercih edilir 3.
Diyetinize uygun ekmek seçimi için bir uzmana danışmanız önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: