Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Swiss buttercream çeşitli tatlıların süslenmesinde ve doldurulmasında kullanılan bir frosting (krema) türüdür 23.
Swiss buttercream'in kullanım alanları:
- Kekler: Katmanlı keklerin arasına sürülebilir veya tüm keki kaplamak için kullanılabilir 23.
- Cupcakeler: Üzerine bir sıkma torbası ve dekoratif uç kullanılarak sürülebilir 2.
- Kurabiyeler: İki kurabiyeyi birbirine yapıştırmak için kullanılabilir 2.
- Brownie'ler: Çikolatalı brownie'leri süslemek için uygundur 2.
- Tartlar ve turtalar: Meyve tartları veya turtaları için dolgu veya üst kaplama olarak kullanılabilir 2.
- Diğer tatlılar: Mousse, katmanlı tatlılar veya meyve dipleri gibi çeşitli tatlılarda kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: