Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Swiss meringue buttercream (SMBC) ile diğer meringue bazlı buttercream'ler arasındaki bazı farklar:
- Hazırlık: SMBC, yumurta ve şekerin çift kazanda pişirilmesini ve ardından tereyağı ile çırpılmasını içerir 35. İtalyan ve Fransız meringue buttercream'lerde ise kaynar şeker, kısmen çırpılmış yumurta ve şeker karışımına dökülür 35.
- Sıcaklık: SMBC, sıcak şeker şurubu kullanılmadığı için daha güvenlidir 5.
- Doku: SMBC, İtalyan buttercream'den daha hafiftir, ancak pipetleme konusunda daha az sağlam ve güvenilirdir 5.
- Kullanım: SMBC, pastaların hem iç katlarında hem de dış kaplamasında kullanılabilir 1.
- Renk: SMBC, kullanılan tereyağı miktarına bağlı olarak sarı çıkabilir 3.
SMBC, hafif tatlı ve vanilya aromalı, ipeksi ve tereyağlı bir tada sahiptir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: