Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteylde sütün berraklaştırılması için "süt yıkama" tekniği kullanılır 13. Bu teknik, 18. yüzyıla kadar uzanan bir geçmişe sahiptir 3.
Berrak süt punch yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekir:
- Malzemeleri hazırlayın: 1 su bardağı (235 ml) tam yağlı süt, 2 su bardağı (470 ml) demlenmiş siyah çay, ⅔ su bardağı (150 ml) Batavia Arrack, ⅔ su bardağı (150 ml) ruby port, ⅓ su bardağı (85 g) şeker ve ⅓ su bardağı (75 ml) limon suyu 1.
- Sütü büyük bir cam kaseye koyun ve bir kenara ayırın 1.
- Kalan malzemeleri bir sürahide karıştırın 1.
- Çay karışımını yavaşça sütün içine dökün ve süt kıvrılana kadar nazikçe karıştırın 12.
- Kıvrılmaları toplamak için bir fındık sütü torbası veya peynir bezi ile süzün 1.
- Kıvrılmaları tekrar süzün, ancak bu sefer onları rahatsız etmemeye özen gösterin 1.
- Karışımı bir kahve filtresinden geçirin, ardından buzdolabında saklayabileceğiniz kapalı bir şişeye aktarın 12.
- Kokteyli buzlu kayalar bardağında servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: