Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteyl hazırlama teknikleri şu şekilde sıralanabilir:
- Shake (Çalkalama) 14. Kokteyl shaker’ı içine buz ve malzemeler konur, kapak kapatıldıktan sonra birkaç saniye çalkalanır ve bardağa koyulur 14.
- Mixing Glass (Karıştırma Bardağı) 14. Buz ve malzemeler mixing glass’a konur, soğuyana kadar karıştırılır, ardından bar süzgeci ile bardağa aktarılır 14.
- Blend (Karıştırma) 14. Malzemeler elektrikli blender ile karıştırılır, gerekirse kırılmış buz eklenir ve bardağa koyulur 14.
- Build-Up (Dökme) 1. Malzemeler doğrudan kokteyl yapılacak bardağa konur, gerekirse buz eklenir ve stirrer ile karıştırılır 1.
- Muddle (Ezme) 14. Malzemeler bardağa konur ve ezilir, örneğin Mojito yaparken nane ezilir 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: