Buradasın
Süpürge tohumundan ekmek nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Süpürge tohumundan ekmek yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Tohum Hazırlığı: Süpürge tohumlarını ekmeden önce, oda sıcaklığındaki suda 24 saat bekletin 45.
- Toprak Hazırlığı: Toprağı havalandırın ve gerekiyorsa organik gübre ile zenginleştirin 1.
- Ekim: Tohumları 1-2 cm derinliğe yerleştirin ve aralarını 30-40 cm bırakın 14.
- Sulama: Düzenli sulama yaparak toprağın nemli kalmasını sağlayın 12.
- Bakım: Tohumlar filizlendikten sonra yabani otlarla mücadele edin ve bitkilerin sağlıklı büyümesini sağlamak için düzenli bakım yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: