Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sucuklu kaşarlı ekmek yapmak için gerekli malzemeler:
- 8 dilim ekmek 12;
- 2 yumurta 1;
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1;
- Tuz, karabiber 1;
- 1 su bardağı süt 1;
- 12 dilim sucuk 1;
- 1 domates (suyu ve çekirdekleri temizlenip küp doğranmış) 1;
- 1 tatlı kaşığı çörek otu 1;
- 4 dal maydanoz (ince kıyılmış) 1;
- 4 dal fesleğen (ince kıyılmış) 1;
- 1 dal taze soğan (ince kıyılmış) 1.
Yapılışı:
- Ekmekleri ısıya dayanıklı büyük ve geniş boy bardaklara veya sufle kaplarına paylaştırın 1.
- Ayrı bir kapta yumurtaları, kaşar peynirini, sütü, çörek otunu, tuzu ve karabiberi çırpın 1.
- Ekmeklerin üzerine önce sucuk ve domates karışımından paylaştırın, sonra da yumurtalı karışımı dökün 1.
- 200 dereceye ayarlı fırında, 15-20 dakika pişirin 1.
- Fırından aldıktan sonra kıyılmış yeşillikleri serpip servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: