Sucuklu kaşarlı ekmek yapmak için gerekli malzemeler: 8 dilim ekmek; 2 yumurta; 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri; Tuz, karabiber; 1 su bardağı süt; 12 dilim sucuk; 1 domates (suyu ve çekirdekleri temizlenip küp doğranmış); 1 tatlı kaşığı çörek otu; 4 dal maydanoz (ince kıyılmış); 4 dal fesleğen (ince kıyılmış); 1 dal taze soğan (ince kıyılmış). Yapılışı: 1. Ekmekleri ısıya dayanıklı büyük ve geniş boy bardaklara veya sufle kaplarına paylaştırın. 2. Ayrı bir kapta yumurtaları, kaşar peynirini, sütü, çörek otunu, tuzu ve karabiberi çırpın. 3. Ekmeklerin üzerine önce sucuk ve domates karışımından paylaştırın, sonra da yumurtalı karışımı dökün. 4. 200 dereceye ayarlı fırında, 15-20 dakika pişirin. 5. Fırından aldıktan sonra kıyılmış yeşillikleri serpip servis yapın.