Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Su şefi (sous chef), profesyonel mutfaklarda executive şefin asistanı olarak görev yapar 12. Başlıca görevleri şunlardır:
- Menü Hazırlığı: Aşçıbaşının sağ kolu olarak menülerin hazırlanmasına yardımcı olur 13.
- Araştırma ve Geliştirme: Mutfakta araştırma ve geliştirme çalışmalarına katılır 3.
- Servis ve Mutfak Yönetimi: Servis ve mutfakta hatalı giden durumları hızlıca müdahale ederek düzeltir 13.
- Malzeme Yönetimi: Malzeme satın alma sürecini denetler, siparişleri kontrol eder ve yeni siparişler verir 12.
- Personel Yönetimi: Mutfaktaki kişilerin uyumlu çalışmasını sağlar, personelin görevlerini takip eder 13.
- Müşteri İletişimi: Müşteri iletişimi konusunda bilgilendirme yapar 1.
- Zamanlama: Yemek hazırlama ve servis zamanlamalarını kontrol eder 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: