Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Su şefi (sous chef), profesyonel mutfaklarda executive şefin (birincil şef) asistanı olarak çalışır 123.
Su şefinin bazı görevleri:
- Menü hazırlama: Executive şefin sağ kolu olarak menü hazırlama sürecinde yer alır 12.
- Araştırma ve geliştirme: Araştırma ve geliştirme çalışmalarına yardımcı olur 12.
- Servis ve mutfak ilişkisi: Servis ve mutfakta hatalı giden bir durum olduğunda müdahale eder 12.
- Malzeme satın alma: Malzeme satın alma süreçlerini denetler ve yeni siparişler verebilir 12.
- Personel yönetimi: Mutfaktaki çalışanların uyumlu çalışmasını sağlar ve görevlerini takip eder 12.
- Zamanlama: Yemek hazırlama ve servis zamanlamalarını kontrol eder 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: