Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı sığır cinslerine göre et çeşitleri:
- Angus: Mermerleşme oranı yüksek, yağ oranı düşük, kaliteli et 12.
- Hereford: Az yağlı, oldukça lezzetli ve yumuşak et 12.
- Charolais: Düşük yağ oranına sahip, kaliteli et 125.
- Wagyu (Kobe Eti): Yumuşak, sulu ve lezzetli et 12.
- Limousin: Mermer görüntüsünde, kaliteli et 12.
- Simmental: Az yağlı, yüksek kaliteli et 12.
- Belçika Mavisi: Yağsız et, güçlü kas yapısına sahip 13.
- Holstein: Süt verimi yüksek, et de tüketilir 2.
Ayrıca, Piemontese sığırı da yüksek karkas randımanı ve düşük yağ oranı ile dikkat çeker 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: