Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şfûri kabağı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak kabak pişirmek için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Fırında Kabak: Kabaklar yıkandıktan sonra soyulur veya soyulmadan doğranır 3. Zeytinyağı, baharatlar ve diğer malzemelerle karıştırılıp fırın tepsisine yayılır ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir 3.
- Tencerede Kabak Yemeği: Tencerede kızdırılan zeytinyağına yemeklik doğranmış soğanlar eklenir ve pembeleşinceye kadar kavrulur 12. Ardından salça, doğranmış kabaklar, pirinç, sıcak su ve baharatlar eklenir 12. Kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirilir 12.
Kabak yemeği tariflerinin detaylı versiyonlarına şu sitelerden ulaşılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: