Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şekerparenin şerbeti çekmemesinin birkaç nedeni olabilir:
- Şerbetin soğuk olması 25. Tatlınız sıcaksa soğuk şerbet, tatlınız soğuksa sıcak şerbet kullanılmalıdır 25.
- Şekerparenin pişme süresi 5. Şekerparelerin yeterince pişmemesi, iç kısımlarının ham kalmasına ve şerbeti çekme kapasitesini kaybetmesine neden olabilir 5.
- Şerbetin kıvamı 5. Şerbetin aşırı yoğun veya az yoğun olması, tatlının şerbeti emme yeteneğini etkileyebilir 5.
- Malzeme oranları 5. Şekerpare hazırlanırken kullanılan malzemelerin oranları, şerbetin çekilmesinde önemli rol oynar 5.
- Dinlendirme süresi 5. Şekerparelerin şerbetle buluşturulduktan sonra yeterince dinlendirilmemesi, şerbetin tatlıya geçişini engelleyebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: