• Buradasın

    Sebastian pastanın içine ne konur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    San Sebastian pastasının içine genellikle şu malzemeler konur:
    • 4 adet yumurta 13;
    • 600 gram krem peynir 1;
    • 400 mililitre sıvı krema 1;
    • 2 paket vanilya 1;
    • 1 su bardağı toz şeker 1;
    • 2 yemek kaşığı un 1.
    Ayrıca, labne peyniri, sürülebilir beyaz peynir veya eritilmiş tereyağı ile karıştırılmış bisküvi de kullanılabilir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    San Sebastian cheesecake pasta nasıl yapılır?

    San Sebastian Cheesecake Tarifi: Malzemeler: - 800 g labne peyniri - 210 g toz şeker - 4 adet yumurtanın sarısı - 8 adet yumurta - 900 g Pakmaya Şekersiz Bitkisel Sıvı Krem Şanti - 60 g un - 5 g Pakmaya Şekerli Vanilin Yapılışı: 1. Yumurta sarılarını, toz şekeri ve 8 yumurtayı bir kap içerisinde karıştırın. 2. Şekerli yumurta karışımı iyice özdeşleştikten sonra kalan malzemeleri de ilave edin. 3. Krema formuna gelen cheesecake karışımını yağlı kağıtla kaplanmış pasta çemberinin içerisine dökün. 4. Tatlıyı fırına verip 220 derecede 20-25 dakika pişirin. 5. Piştikten sonra buzdolabında dinlendirmeden önce San Sebastian Cheesecake’i oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Alternatif Tarif: - 400 gr labne peynir - 200 gr krem peynir - 2 paket krema (400 gr) - 4 orta boy yumurta (oda sıcaklığında olmalı) - 1 su bardağı şeker (250 ml) - 1 dolu yemek kaşığı un - 1 paket vanilya Yapılışı: 1. Şekeri, krem ve labne peynirleri derin bir kapta, şeker tamamen eriyene kadar çırpın. 2. Yumurtaları tek tek ekleyerek çırpmaya devam edin. 3. Kelepçeli kalıbınıza yağlı kağıt yerleştirdikten sonra içine, hazırladığınız karışımı dökün ve önceden 200 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kahverengi olana kadar pişirin (40-50 dk). 4. Fırından çıkan cheesecakei ılıdıktan sonra dolaba kaldırın ve birkaç saat dinlendirdikten sonra servis edin.

    San Sebastian tatlısı nedir?

    San Sebastian Cheesecake, diğer adıyla Bask Cheesecake veya Yanık Cheesecake, İspanya'nın Bask Bölgesi'nde bulunan San Sebastián şehrinde ortaya çıkmış bir tatlıdır. Özellikleri: Malzeme: Şeker, yumurta, krema, labne veya beyaz peynir, vanilya, un, limon veya portakal kabuğu. Pişirme: Yüksek sıcaklıkta pişirilir; iç kısım kremsi kalırken üst kısım karamelize olur. Görünüm ve doku: Yüzeyinde yanık bir görünüm ve içinde ipeksi bir doku bulunur. Servis: Buzdolabında saatlerce bekletilmesi gerekmez, oda sıcaklığında servis edilir.