Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sarhoş Kiraz Pastası Tarifi:
Malzemeler:
- 500 gr tereyağı 1;
- 500-600 gr çekirdeksiz kiraz 1;
- 150-200 ml brendi veya likör 1;
- 2 yemek kaşığı toz şeker 1;
- 2 yemek kaşığı su 1;
- 2 yemek kaşığı un 1;
- 2 yemek kaşığı kakao 1;
- 5 yumurta 1;
- 2 çay kaşığı soda (sirke ile söndürülmüş) 1;
- 2 su bardağı şeker 3;
- 0,15 l süt 3;
- 0,2 kg çikolata 3.
Hazırlanışı:
- Kiraz Hazırlığı: Kirazları kemiklerden temizleyin, konyak dökün ve en az 12 saat bekletin 3.
- Bisküvi Pişirme:
- Krem Hazırlığı:
- Pastayı Doldurma:
- Sır:
Not: Tatlıyı bütün kiraz, nane yaprakları veya rendelenmiş çikolata ile süsleyebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: