Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Prenses tatlısı yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar:
- Malzeme sıcaklığı: Kek için kullanılan malzemelerin oda ısısında olması gerekir 2.
- Yumurta ayrımı: Yumurta sarısı ve beyazı ayrılarak beyazlar tuz ile çırpılmalıdır 23.
- Karıştırma: Un eklendikten sonra kek mikserle değil, spatula veya tahta kaşıkla söndürmeden dikkatlice karıştırılmalıdır 23.
- Fırın ayarı: Kek, önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20-25 dakika pişirilmelidir 234.
- Sunum: Damak tadına göre üzeri meyvelerle veya krem şanti ile süslenebilir 12.
Bu püf noktaları, prenses tatlısının daha lezzetli ve düzgün bir şekilde hazırlanmasını sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: