Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Poşe pişirme yöntemi, kaynamayan sıcak suda besinleri haşlama tekniğidir 23. Bu yöntemde suyun ısısı 65-80 derece aralığında olmalıdır 3. Poşe pişirme yöntemi, genellikle yumurta, balık, tavuk göğsü ve dağılma ihtimali olan sebze yemeklerinin pişirilmesi için kullanılır 23.
Poşe pişirme yönteminin adımları:
- Derin bir tencere seçin ve içine yarısını geçecek şekilde su ekleyin 23.
- Su kaynamaya başlamadan önce tuz, sirke veya limon suyu ekleyebilirsiniz 23.
- Tencerenin kapağını kapatın ve kaynamasını bekleyin 23.
- Su kaynamaya başladıktan sonra, ocağın ateşini en düşük ayara getirin 23.
- Poşe edeceğiniz yiyeceği, suya yakın bir şekilde bırakın ve tencerenin kapağını kapatın 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: