Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pirzolanın en iyi hangi sosla piştiğine dair kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, pirzola pişirirken kullanılabilecek bazı soslar şunlardır:
- Domates sosu 1. Domates, fesleğen ve kuşkonmaz ile hazırlanan bir sos, kuzu pirzola ile birlikte kullanılabilir 3.
- Sarımsaklı tereyağı 4. Pişirmenin son iki dakikasında tavaya eklenen tereyağı, sarımsak ve otlar, pirzolanın lezzetini artırabilir 4.
- Barbekü sosu 4. Yanında sunulan bir barbekü sosu, pirzolanın lezzetini destekleyebilir 4.
- Aromatik sos 5. Zeytinyağı, taze kekik, biberiye, ezilmiş sarımsak, yoğurt, sirke, süt veya soğan suyu ile hazırlanan bir sos, pirzola marine etmek için kullanılabilir 15.
Pirzola pişirirken kullanılan sos, kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: