Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pirinç patlağı yapmak için iki farklı tarif bulunmaktadır:
- Marshmallow'lu Pirinç Patlağı Tarifi:
- Malzemeler: 500 gram hazır pirinç patlağı, 200 gram marshmallow, 2 yemek kaşığı su 1.
- Yapılışı:
- Marshmallow'ları küçük bir sos kabına alın ve suyu ekleyin 1.
- Kısık ateşte aralarda karıştırarak erimesini sağlayın 1.
- Eriyen sıcak marshmallow'ları dikkatli ve hızlı bir şekilde pirinç patlağı ile karıştırın 1.
- Karışımı bekletmeden servis kabına yayın, elinizle bastırarak şekil verin 1.
- Kıvam alması için oda ısısında 10 dakika kadar bekletin 1.
- Keskin bir bıçak yardımıyla arzu ettiğiniz gibi dilimledikten sonra atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz 1.
- Klasik Pirinç Patlağı Tarifi:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: