Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Piliç kavurma tarifi için gerekli malzemeler:
- 2 adet tavuk göğsü 12;
- 1 adet orta boy soğan 12;
- 1 adet orta boy domates 12;
- 1 adet yeşil dolmalık biber 12;
- 1 adet kırmızı dolmalık biber 12;
- 150 gram mantar 12;
- 150 gram brokoli 1;
- Kekik, tuz, kırmızı pul biber 12;
- 1 diş sarımsak 12;
- 100 gram tereyağı 12.
Yapılışı:
- Soğan, biber, mantar ve brokoliyi kuşbaşı doğrayın 12.
- Tencerede tereyağını kavurun 12.
- Tavukları kuşbaşı doğrayın ve tencerede iyice kavurarak pişirin 12.
- Sebzeleri (domates hariç) tencereye ilave edin ve 10 dakika pişirin 12.
- Domates ve baharatları da ilave ederek karıştırın ve ocaktan alın 12.
- Arzunuza göre, sade veya pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: