Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Piliç kömürde kaç dakikada pişer sorusuna yanıt bulunamadı. Ancak, piliç tavuk pişirme süreleri, pişirme yöntemine, tavuk parçalarının büyüklüğüne ve kullanılan sıcaklık seviyesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir 4.
- Fırında pişirme 4. Tam bir piliç tavuk, 180-200 °C arasında, genellikle 1,5 - 2 saat arasında pişirilir 4.
- Tencere veya haşlama 4. Piliç tavuk haşlamak için, tavuğu tencereye koyup üzerini geçecek kadar su ekleyin 4. Kaynamaya başladıktan sonra, orta ateşte yaklaşık 30-40 dakika pişirmek yeterlidir 4.
- Kızartma 4. Tavuk parçalarını derin yağda kızartmak isterseniz, yağın sıcaklığı 180 °C civarında olmalıdır 4. But ve kanat gibi parçalar genellikle 10-15 dakika, göğüs parçaları ise 8-10 dakika içinde pişer 4.
- Mangalda pişirme 4. Piliç tavuk parçaları mangalda, ızgara yaparken genellikle 15-25 dakika arasında pişer 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: