Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pilav üstü sucuk yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Sucuk Hazırlığı:
- Yarım kg kıyma, 1 çorba kaşığı tatlı toz biber, 1 tatlı kaşığı acı toz biber, 1 tepeleme çay kaşığı tane karabiber, 1 tepeleme çorba kaşığı kimyon, 1 tepeleme çay kaşığı yenibahar, yarım çay kaşığı tarçın, yarım çay kaşığı kişniş, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve 5 diş sarımsağı mutfak robotuna ekleyip macun haline getirmeden çekin 45.
- Karışımı en az 2 saat bekletin 4.
- Pişirme:
- Pilav Üstü Sucuk:
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin 4.
- Üzerine ikiye kestiğiniz yarım soğanı koyun 4.
- Ardından sucukları ekleyip kızartmaya başlayın 4.
- Sucuklar kızarınca üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ilave edin ve kavurun 4.
- 1 cm kalınlıkta doğradığınız biberi ilave edin ve 1-2 tur kavurun 4.
- Kuru fasulyeleri sularıyla birlikte tencereye ekleyin, kıvamına göre yarım bardak su daha ilave edin 4.
- Ağız tadınıza göre tuz ve karabiber ekleyin 4.
- 2-3 dakika kaynatın 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: