Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pilav üstü sucuk yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 2 kutu haşlanmış fasulye 1
- 20 dilim sucuk 1
- 1 kaşık salça 1
- 2 bardak su 1
- Karabiber 1
- ½ bardak tel şehriye 1
- 1 bardak pirinç 1
- 2 bardak su (pilav için) 1
- Çeşni 1
- Ayçiçek yağı 1
Hazırlanışı:
- Pilav: Ayçiçek yağında rengi koyulaşana dek şehriyeleri çevirin, ardından yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyip biraz daha çevirin 1. 2 bardak su ve çeşniyi ekleyin, kaynayınca altını kısın ve suyunu çekene dek pişirin 1.
- Fasulye: 1 kaşık salça ve 2 bardak suda konserve fasulyeleri 15-20 dakika haşlayın 1.
- Sucuk: Dilimlenmiş sucukları tost makinesinde kızartın 1.
- Servis: Pişen pilavı fasulyelere ekleyin ve suyunu çekene dek pişirin 1. Daha sonra pilavın üstünde servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: