Dondurma Pastası Malzemeleri: 250 gram vanilyalı dondurma; 250 gram çikolatalı dondurma; 2 paket gofretli çikolata; Üzeri için 50 gram ahududu (veya dilediğiniz kırmızı meyve). Yapılışı: 1. Baton kek kalıbının içine streç film sarın ve kenarları dışarı sarkıtın. 2. Dondurma kaşığı yardımıyla çikolatalı dondurmanın yarısını kalıbın tabanına aktarın, düzleştirin ve üzerine ağırlık koyarak 15 dakika buzlukta soğutun. 3. Aynı işlemi vanilyalı dondurma için de tekrarlayın ve 15 dakika buzlukta bekletin. 4. Bir üst katına çikolatalı gofretleri parça parça kırarak ilave edin. 5. Tekrar dondurup 30 dakika soğutun. 6. Çıkarıp süsledikten sonra ıslatılmış, düz bir bıçak yardımıyla dilimleyerek servis edin. Dondurma çeşitlerini damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz.