Kore usulü Pekin ördeği yapımı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Pekin ördeği yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir: Malzemeler: 1 adet ördek; 3 diş sarımsak; 2 yemek kaşığı bal; 5 yemek kaşığı soya sosu; 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı; 1 çay kaşığı zencefil (ezilmiş); yarım portakal suyu; 1 portakal; 1/4 tatlı kaşığı tuz; 1 çay kaşığı toz kırmızı biber; 1/4 çay kaşığı karabiber. Yapılışı: 1. Ördeği yarım saat kaynar suda haşlayın. 2. Sos için; soya sosu, tereyağı, portakal suyu, portakal kabuğu, tuz, zencefil, bal, sarımsak, toz kırmızı biber ve karabiberi karıştırın. 3. Sebzeleri bir fırın tepsisine alın, üzerine zeytinyağı ve tuz ekleyin. 4. Haşlanmış ördeği fırın tepsisine alın, üzerine sos sürün. 5. Üzerini açıp, nar gibi kızarana kadar fırınlayın (yaklaşık yarım saat). Pekin ördeği, genellikle hoisin sos ve taze soğan ile servis edilir.