Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Patates kızartması için bazı sos tarifleri:
- Mayonez: Yumurta sarısı, sirke, hardal, limon suyu ve yağı bir kapta çırparak kıvam alana kadar karıştırın, ardından tuz ekleyin 14.
- Ketçap: Domates, soğan, sarımsak, sirke, şeker, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderdan geçirip tel süzgeçten geçirin 14.
- Ranch Sos: Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, kıyılmış maydanoz ve fesleğen, tuz ve karabiberle karıştırın 1.
- Guacamole Sos: Avokado, limon suyu, tuz, küçük küp doğranmış kırmızı soğan ve domatesi ezerek karıştırın 1.
- Soğanlı Ekşi Krema: Ekşi krema, ezilmiş sarımsak, limon suyu, ince doğranmış taze soğan ve zeytinyağını karıştırın 1.
- Ballı Hardal: Hardal, bal, mayonez ve sirkeyi karıştırın 1.
- Gravy Sos: Tereyağını eritin, un ekleyip kavurun, tavuk suyu, baharatlar ekleyin ve kıvam alınca servis edin 1.
- Peynirli Sos: Tereyağı ve unu kavurun, süt ekleyin, eriyen peynir ve baharatlarla karıştırın 1.
Sos tarifleri, kişisel tercihlere göre değiştirilebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: