Patates kızartması için bazı sos tarifleri: Mayonez: Yumurta sarısı, sirke, hardal, limon suyu ve yağı bir kapta çırparak kıvam alana kadar karıştırın, ardından tuz ekleyin. Ketçap: Domates, soğan, sarımsak, sirke, şeker, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderdan geçirip tel süzgeçten geçirin. Ranch Sos: Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, kıyılmış maydanoz ve fesleğen, tuz ve karabiberle karıştırın. Guacamole Sos: Avokado, limon suyu, tuz, küçük küp doğranmış kırmızı soğan ve domatesi ezerek karıştırın. Soğanlı Ekşi Krema: Ekşi krema, ezilmiş sarımsak, limon suyu, ince doğranmış taze soğan ve zeytinyağını karıştırın. Ballı Hardal: Hardal, bal, mayonez ve sirkeyi karıştırın. Gravy Sos: Tereyağını eritin, un ekleyip kavurun, tavuk suyu, baharatlar ekleyin ve kıvam alınca servis edin. Peynirli Sos: Tereyağı ve unu kavurun, süt ekleyin, eriyen peynir ve baharatlarla karıştırın. Sos tarifleri, kişisel tercihlere göre değiştirilebilir.