Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pastacılıkta kullanılan bazı yağ türleri:
- Kakao yağı 1. Çikolata ürünlerinin temelini oluşturur, kaplama ve dolgu işlemlerinde kullanılır 1.
- Biskin yağı 23. Margarin veya bitkisel bazlı yağlarla üretilen, oda sıcaklığında katı halde bulunan bir yağdır 23.
- Alba yağı 3. Gıda ürünlerinin uzun süre taze kalmasına yardımcı olan bir margarindir 3.
- Asta yağı 3. Hamurun elastik bir şekle kavuşmasını sağlar, poğaça ve börek yapımında kullanılır 3.
- Frita yağı 3. Dayanıklı bir kızartma yağıdır, uzun süreli kullanımı ve kızartmalara renk katmasıyla bilinir 3.
- Ustam ve Vala pastacılık yağları 45. Ultra Ustam, Ustam Poğaça, Ustam Mayalı gibi çeşitli isimlerle, farklı hamur işleri için özel olarak üretilmiş pastacılık margarinleridir 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: