Buradasın
Pancar sapı kavurması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pancar Sapı Kavurması Tarifi:
Malzemeler:
- 4 adet pancar sapı ve yaprakları 14;
- 1 adet soğan 14;
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 4;
- Tuz, karabiber, kırmızı pul biber 4.
Yapılışı:
- Pancar saplarını ve yapraklarını ayırın, iyice yıkayın 14.
- Soğanı yemeklik doğrayın ve zeytinyağında kavurun 4.
- Pancar saplarını ekleyip kavurmaya devam edin 4.
- Küp doğradığınız pancarı da ekleyin ve kavurun 4.
- En son yaprakları tutam tutam ekleyin ve kavurmaya devam edin 4.
- Baharatları ve ezilmiş sarımsağı ekleyerek yumuşayıncaya kadar pişirin 4.
- Oda sıcaklığına gelinceye kadar dinlendirin ve süzme yoğurtla servis yapın 4.
Püf Noktası:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: