Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pancar, farklı pişirme yöntemleriyle lezzetli hale getirilebilir. İşte pancarın en güzel pişirilme yöntemlerinden bazıları:
- Fırında Pişirme: Pancarları kabuklarıyla birlikte yıkayıp alüminyum folyoya sarın ve 180-200 derece fırında yaklaşık 45-60 dakika pişirin 24. Pişip pişmediğini çatal batırarak kontrol edin 1.
- Haşlama: Pancarları dörde bölerek veya bütün olarak tencereye yerleştirin, kaynamaya bırakın ve yumuşayana kadar (genellikle 30-45 dakika) haşlayın 2.
- Buğulama: Pancarları dilimleyin veya bütün bırakın, buharlı pişirici veya tencere kullanarak buharda pişirin 2.
- Kızartma: Pancarları ince dilimler halinde kesip altın sarısı rengini alana kadar kızartın, ardından kağıt havlu üzerinde fazla yağını süzdürün 2.
Ayrıca, pancarı turşusu, salatası veya çorbasında da kullanabilirsiniz 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: