Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Orman meyveleriyle yapılabilecek jöle tariflerinden bazıları şunlardır:
- Orman meyveli jöle 3. 2 paket çilek aromalı jöle, 4 su bardağı kaynar su ve 4 su bardağı çilek, ahududu, böğürtlen, dağ çileği, Frenk üzümü kullanılarak yapılır 3.
- Orman meyveli jöleli pasta 4. Bu tarifte, 500 gram karışık orman meyvesi (frambuaz, böğürtlen, ahududu vb.) kullanılır 4.
Ayrıca, orman meyveli jöle yapımında meyve suyu yerine temiz içme suyu kullanılarak renksiz jöle de elde edilebilir 1.
Jöle yapımı için kullanılan malzemeler ve tarifler zamanla değişebilir. En doğru ve güncel bilgiler için ilgili tariflerin orijinal kaynaklarına başvurulması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: