Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Organik ilikli suyun kalitesini anlamak için şu özelliklere dikkat edilebilir:
- Jelleşme: İyi bir ilikli kemik suyu, jelatinimsi bir yapıya sahip olmalıdır 3.
- Pişirme Yöntemi: Kemikler, kaynatılmadan ağır ağır ve çok kısık ateşte pişirilmelidir 12.
- İçerik: Organik yetiştirilmiş hayvanlardan elde edilen kemikler kullanılmalıdır 1.
- Eklenen Malzemeler: Pişirme sırasında doğal sirke, kaya tuzu, tane karabiber ve çeşitli yeşillikler gibi sağlıklı malzemeler eklenmelidir 1.
- Saklama: Hazırlanan su, buzdolabında 3-5 gün veya dondurucuda 6 aya kadar saklanabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: