Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Odun ekmeğinin bazı özellikleri:
- Pişirme yöntemi: Odun ateşinde pişirilir 25.
- Lezzet: Kendine has bir lezzeti vardır; ekşi maya kullanılarak yapıldığı için iyi kabarır ve geç bayatlar 25.
- Besin değerleri: 100 gram odun ekmeği yaklaşık 250 kcal içerir, karbonhidrat, protein ve lif açısından zengindir 4.
- Saklama süresi: Uygun koşullarda soğuduktan sonra 5-15 gün bozulmadan saklanabilir 2.
- Tüketim: Midede şişkinlik yapmaz 25.
- Taşınabilirlik: Tek parça olduğu için taşınması ve saklanması kolaydır 2.
- Satış: Az miktarda isteyenlere kesilerek gramaj ile satılabilir 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: