Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Noodle hamuru hazırlamak için gerekli malzemeler:
- 2 su bardağı un 12;
- 2 yumurta 2;
- 1/2 çay kaşığı tuz 2;
- 1/2 su bardağı su 3;
- biraz un (hamuru açmak için) 3.
Hazırlanışı:
- Un ve tuzu bir kaseye koyun ve ortasını havuz gibi açın 2.
- Yumurtaları ortasına kırın ve tuz ekleyin 2.
- Yumurtaları bir çatal yardımıyla çırpın ve unu yavaş yavaş karıştırın 2.
- Hamur toparlanana kadar yoğurun 2. Hamur sert ama esnek olmalıdır 1.
- Hamuru bir kapaklı kapta dinlendirin 2. En az 30 dakika dinlendirmek, hamurun esnekliğini arttıracak ve noodle yapımını kolaylaştıracaktır 2.
- Hamuru unlanmış bir tezgaha koyun ve merdane kullanarak hamuru inceltin 2. Yaklaşık 2-3 mm kalınlığında olmalıdır 2.
- Daha sonra, hamuru ince dilimler halinde kesin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: