Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Nata hamur tatlısı (Pastel de Nata) yapmak için gerekli malzemeler:
- 2 rulo milföy hamuru 25;
- 500 ml süt 2;
- 3 yemek kaşığı un 2;
- 1 çubuk tarçın 25;
- 250 gr toz şeker 2;
- 100 gr su 2;
- 3 yumurta sarısı ve 1 tüm yumurta 2.
Yapılışı:
- Milföy hamurunu hazırlayın: Milföy hamurunu rulo şeklinde sarın ve 1,5 cm kalınlıkta kesin 2. Yağlanmış cupcake kalıplara yerleştirin 2.
- Muhallebiyi hazırlayın: Derin bir tencerede sütü, unu ve tarçını karıştırın, pişirmeye başlayın 2.
- Şekeri ekleyin: Kaynamış şekeri, un ve süt karışımına ekleyin 2.
- Yumurtaları ekleyin: 2-3 dakika pişirin ve yumurtaları ekleyin 2.
- Kremayı ekleyin: Bu kremayı milföy hamurların üzerine dökün 2.
- Fırında pişirin: 250 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin 2. Üzeri kızardıktan sonra pişmiş demektir 2.
Püf noktası: Tatlıyı yapıldığı gün içerisinde servis etmek en iyisidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: