Pastel de Nata (Portekiz hamur tatlısı) yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 1 paket milföy hamuru - 4 adet yumurta sarısı - 200 ml süt - 200 ml krema - 150 g toz şeker - 2 yemek kaşığı un - 1 çubuk tarçın - 1 adet limon kabuğu rendesi Yapılışı: 1. Milföy hamurunu oda sıcaklığında yumuşatın ve küçük daireler şeklinde kesin. 2. Daireleri muffin kalıplarına yerleştirin ve kenarlarını iyice bastırarak hamurun tabanını hazırlayın. 3. Bir tencerede süt, krema, şeker, un, tarçın ve limon kabuğunu karıştırın. 4. Tencereyi ocaktan alın ve yumurta sarılarını ekleyerek hızlıca karıştırın. 5. Karışım homojen hale geldiğinde, hazırladığınız kremayı milföy hamurunun içine dökün. 6. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika, üzeri altın rengi olana kadar pişirin. 7. Pastel de Nata’ları soğumaya bırakın ve üzerine pudra şekeri ile tarçın serperek servis edin.