Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta şeflerin rütbeleri genellikle şu şekilde sıralanır:
- Executive Chef (Baş Şef) 12. Mutfak operasyonlarının genel yönetiminden sorumludur 1.
- Sous Chef (Yardımcı Şef) 12. Baş şefin sağ koludur ve günlük işleyişi yönetir 12.
- Chef de Partie (Bölüm Şefi) 13. Belirli bir üretim alanından sorumludur 3.
- Demi Chef (Yardımcı Şef) 1. Chef de Partie’nin altında çalışır ve daha deneyimsiz aşçılara rehberlik eder 1.
- Commis Chef (Stajyer Aşçı) 1. Mutfakta temel görevleri yerine getirir ve deneyim kazanır 1.
- Apprentice (Çırak) 1. Mutfakta öğrenme aşamasında olan stajyer aşçıdır 1.
- Kitchen Porter (Mutfak Temizleyici) 1. Mutfak temizliğinden sorumludur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: