Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfak şefleri çeşitli görev ve uzmanlık alanlarına göre farklı çeşitlere ayrılır:
- Executive Chef: Mutfak ekibinin lideri olup, tüm operasyonları denetler 12.
- Sous Chef: Yönetici şefin sağ kolu olup, günlük operasyonlarda yardımcı olur 12.
- Pastry Chef: Tatlı ve unlu mamuller hazırlayan şef 1.
- Commis Chef: Şeflerin yardımcısı olup, genellikle mutfakta öğrenim gören aşçı adaylarıdır 1.
- Chef de Partie: Mutfakta belirli bir bölümü yöneten şef, örneğin et veya balık bölümü 12.
- Saucier: Yemeklerdeki sosları hazırlayan ve sunumlarını yapan şef 1.
- Garde Manger: Soğuk yemeklerin, salataların ve mezelerin hazırlandığı bölümün şefi 1.
- Grill Chef: Izgarada pişirilen etleri ve diğer yiyecekleri hazırlayan şef 1.
- Banquet Chef: Büyük yemek organizasyonları ve etkinliklerde yemek hazırlığı yapan şef 1.
- Personal Chef: Belirli bir müşteri veya aile için özel yemekler hazırlayan profesyonel 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: