Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Hazır yufka ile muska böreği yapmak için, yufkalar önce uzun şeritler halinde kesilir 3. Yufkaların üzerine su ve zeytinyağı karışımı sürülür 3. İç harcı (lor peyniri ve kıyılmış maydanoz karışımı) yufkaların ucuna konulup, muska şeklinde üçgen üçgen katlayarak sarılır 3.
- Baklavalık yufka ile muska böreği yapmak için, yufkalar serilir ve üzerine sos sürülür 2. Yufkalar katlanıp iç harcı konulduktan sonra, üçgen şekilde katlanır 2.
- Baklava yufkası ile muska böreği yapmak için, yufkalar uzunlamasına 4 şerit halinde kesilir 5. İç harcı yufkaya yerleştirilip üçgen şekilde katlanır 5. Son kısım az su ile ıslatılıp yapıştırılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: