Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muska böreğinin püf noktaları şunlardır:
- Yufkaların ıslatılması: Yufkaları çok fazla ıslatmamaya özen gösterin, aksi takdirde hamur yumuşayıp yırtılabilir 2.
- Harcın hazırlanması: İç harcın daha lezzetli olması için lor peyniri ve kaşar peyniri karışımı kullanılabilir 2.
- Şekillendirme: Üçgen şeklinde sardıktan sonra, açılmaması için ucunu suya batırarak yapıştırın 3.
- Pişirme: Kızartma tercih ediliyorsa, böreklerin her iki tarafının da altın rengini alana kadar kızartılması gerekir 23. Fırında pişirilecekse, yufkanın sosla ıslatılması önerilir 3.
- Pişirme sıcaklığı: Fırında pişirme için 180 derece uygundur 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: