Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mochi hamurunu açmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Malzemeler: Pirinç unu, nişasta, pudra şekeri ve suyu bir karıştırma kabında karıştırın 12.
- Hamur haline getirme: Karışım homojen bir hale gelene kadar karıştırmaya devam edin ve üzerine nişastayı ekleyin 1.
- Yoğurma: Elde ettiğiniz hamuru, mısır nişastası serpilmiş bir tezgaha alıp ellerinizle dikkatlice yoğurun 3.
- Şekillendirme: Hamurdan küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın ve orta kısmına dolgu malzemesini yerleştirip kapatın 3.
Bu şekilde açılan mochi hamuru, dondurma gibi iç malzemelerle doldurulabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: