Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Marshmallowların içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Şeker: Marshmallowlara tatlılık verir 13.
- Mısır Şurubu: Şekerin kristalleşmesini önler ve yumuşak dokusunu korur 13.
- Jelatin: Marshmallowlara kabarık ve çiğnenebilir yapısını kazandırır 13.
- Su: Şeker ve jelatini eritmek için kullanılır 3.
- Hava: Çırpma işlemi sırasında karışıma eklenerek hafif ve havadar bir kıvam elde edilir 34.
- Vanilya: Yaygın bir aroma vericidir, ancak farklı özler de kullanılabilir 34.
Ayrıca, bazı markalarda mısır nişastası ve pudra şekeri de bulunabilir, bu malzemeler marshmallowların birbirine yapışmasını önlemek için kullanılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: