Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Latte yaparken süt köpürtmek için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Espresso makinesi buhar çubuğu 12. Sütün ısı seviyesini kontrol edebilmek için paslanmaz çelik bir sürahi kullanılarak, buhar çubuğu sürahinin orta kısmına ve yüzeye yakın bir pozisyonda yerleştirilip, yaklaşık 45 derece eğimli tutularak yavaşça aşağı doğru hareket ettirilir 1.
- French press 23. French press’e sütün üçte biri doldurulup piston hızlıca yukarı-aşağı hareket ettirilerek süt köpüğünün oluşması sağlanır 23.
- Kavanoz 2. Kavanoza sütün üçte biri doldurulup iki elle sıkıca tutularak hızlı bir şekilde çalkalanır 2.
- El mikseri veya blender 2. Sütün soğuma ihtimali yüksek olduğundan, el mikseri ile köpürtme işlemi hızlı ve dikkatli bir şekilde yapılır 2.
- Mini süt çırpıcısı 2. Pilli olan bu alet, düşük maliyetle süt köpüğü elde etmeyi sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: