Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lalanga tatlısı yapmak için gerekli malzemeler:
- 2 adet yumurta 12;
- 1 su bardağı süt 12;
- 1 çay kaşığı tuz 12;
- 1 su bardağı un 12;
- 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi 12.
Yapılışı:
- Bir çırpma kabında yumurta, süt ve tuzu çırpın 12.
- Unu ekleyip çırpmaya devam edin 12.
- Rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve karıştırın 12.
- Tavaya sıvı yağ ekleyin ve kızmasını bekleyin 12.
- Harçtan 1'er yemek kaşığı alıp tavaya aralıklı şekilde dökün 12.
- Altları güzelce kızaran hamurları ters çevirin ve diğer taraflarını da pişirin 12.
- Tüm hamur bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın 2.
- Sıcakken servis edin 23.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: