• Buradasın

    Lalanga hamuruna süt konur mu?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, lalanga hamuruna süt konur 123.
    Lalanga yapımında kullanılan malzemeler arasında 2 adet yumurta, 1,5 su bardağı süt, 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 su bardağı un ve 1 çay kaşığı tuz bulunur 2.
    Süt yerine bir su bardağı su ve bir kaşık yoğurt ile de lalanga yapılabilir 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Lalanga hamuruna ne konur?

    Lalanga hamuruna konan malzemeler: 2 adet yumurta; 1 su bardağı süt; 1 çay kaşığı tuz; 1 su bardağı un; 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi (isteğe bağlı olarak beyaz peynir de kullanılabilir). Ayrıca, hamuru kızartmak için sıvı yağ gereklidir.

    Lalanga tatlısı nasıl yapılır?

    Lalanga tatlısı yapmak için gerekli malzemeler: 2 adet yumurta; 1 su bardağı süt; 1 çay kaşığı tuz; 1 su bardağı un; 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi. Yapılışı: 1. Bir çırpma kabında yumurta, süt ve tuzu çırpın. 2. Unu ekleyip çırpmaya devam edin. 3. Rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve karıştırın. 4. Tavaya sıvı yağ ekleyin ve kızmasını bekleyin. 5. Harçtan 1'er yemek kaşığı alıp tavaya aralıklı şekilde dökün. 6. Altları güzelce kızaran hamurları ters çevirin ve diğer taraflarını da pişirin. 7. Tüm hamur bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. 8. Sıcakken servis edin. Püf noktaları: Hamurun akışkan kek kıvamına benzer bir kıvamda olması gerekir. Çok yağlı olmaması için yapışmaz yüzeyli tava kullanın. Süt yoksa 2 bardak yoğurt kullanılabilir.