Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuver, restoranlarda müşterilerin masasına oturduklarında kullanabilecekleri temel masa düzenlemesi veya masanın kullanılabilir hale getirilmesi için sunulan öğeler için alınır 12.
Kuver ücretinin alınma nedenleri şunlardır:
- Masanın Hazırlanma Maliyeti: Masaya örtü serilmesi, çatal-bıçak ve diğer araç gereçlerin yerleştirilmesi, temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi bir maliyet oluşturur 4.
- Sunulan İkramların Maliyeti: Bazı restoranlarda kuver ücretine ekmek, zeytinyağı, meze gibi ikramlar da dahildir ve bu ikramların maliyeti de kuver ücretine yansıtılır 34.
- Restoranın Kar Marjı: Kuver ücreti, restoranın kar marjını artırmaya yardımcı olur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: