Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuru mahsül çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Kuru meyveler 134. Kuru üzüm, kuru erik, kuru kayısı, kuru incir, kuru dut, kuru elma ve armut, hünnap kurusu, kivi kurusu, muz kurusu, çilek kurusu 134.
- Kuruyemişler 5. Fındık, badem, kaju, ceviz, fıstık, çekirdek, leblebi, mısır, karışık kuruyemişler 5.
- İthal meyve kuruları 5. Ananas kurusu, mango kurusu, portakal kurusu, yaban mersini kurusu 25.
- Diğer kuru mahsül çeşitleri 5. Keçiboynuzu, siyah kan üzümü, sarı üzüm, sultan iğdesi, diyet İran hurması, pomelo kurusu, kuş üzümü, çekirdeksiz siyah üzüm, keçemen üzümü, yaprak kayısı kurusu (çir), siyah erik kurusu, çekirdekli İran hurması, diyet İran hurması, siyah meşruk Medine hurması 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: