Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuru kayısı ile yapılan pürelerden bazıları şunlardır:
- Kuru kayısı püresi 13. 3 adet yumuşak kuru kayısı ufak ufak doğranıp su ile cezvede kısık ateşte hafif sulu kalacak şekilde pişirilir 1. Daha sonra robottan veya süzgeçten geçirilir 1.
- Kuru kayısılı yulaf püresi 4. Bir adet kuru kayısı yıkanıp küçük doğrandıktan sonra yulaf ile birlikte suda yumuşayana kadar pişirilir 4. Daha sonra rondodan geçirilir 4.
Ayrıca, kuru kayısı ile elma, havuç, kabak gibi farklı meyvelerin pürelerini de yapmak mümkündür 4.
Bebekler için hazırlanan pürelerde kullanılan malzemelerin bebeğin yaşına ve beslenme durumuna uygun olması önemlidir.
Daha fazla bilgi ve farklı tarifler için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: