Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuru fasulyenin püf noktaları şunlardır:
- Fasulyelerin Islatılması: Kuru fasulyeleri bir gece önceden ıslatmak, pişirme süresini kısaltır ve daha yumuşak olmasını sağlar 12.
- Yağ Seçimi: Tereyağı kullanmak, yemeğin lezzetini artırır 13.
- Salça Kullanımı: Domates ve biber salçasını karıştırıp kullanmak, yemeğe daha iyi bir tat verir 24.
- Pişirme Yöntemi: Kuru fasulyeyi kısık ateşte pişirmek gerekir 15. Düdüklü tencerede pişirilirse 30 dakika yeterlidir 14.
- Limon Eklenmesi: Pişirme suyuna birkaç damla limon sıkmak, fasulyelerin dağılmasını önler 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: