Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kruvasan yapımında en sık tercih edilen yağ tereyağıdır 4.
Ancak, farklı tat ve kıvam deneyimleri elde etmek için şu yağlar da kullanılabilir:
- Margarin 4. Tereyağına göre daha ekonomik olabilir, ancak içeriğindeki trans yağlara dikkat edilmelidir 4.
- Sıvı yağlar 4. Özellikle zeytinyağı veya ayçiçek yağı gibi sağlıklı sıvı yağlarla yapılan kruvasanlar daha az kalorili olabilir 4. Ancak, sıvı yağların kullanımı kruvasanın gevrek dokusundan biraz ödün verilmesine yol açabilir 4.
- Hindistan cevizi yağı 4. Kruvasana kendine özgü bir aroma ve hoş bir tat katar 4.
- Fındık ezmesi 4. Kruvasan hamuruna farklı bir aroma ve lezzet katmak için kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: