Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konya'da birçok farklı kebap çeşidi bulunmaktadır. İşte bazıları:
- Etli Ekmek: İnce açılmış hamurun üzerine kıyma, soğan, domates ve biber konularak hazırlanan bir çeşit içli pide 12.
- Fırın Kebabı: Kuzu etinin özel baharatlarla harmanlanıp tandırda pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap türü 14.
- Tirit Kebabı: Haşlanan etin suyu, ekmek kırıntıları ve tereyağı ile servis edilen bir kebap 12.
- Beyran Kebabı: Tavuk etinin pişirilip baharatlarla harmanlanarak servis edildiği bir kebap 4.
- Konya Et Kebabı: Etin nar gibi pişirilip ince dilimlerle servis edilmesiyle ünlü bir kebap 4.
- Konya Şiş Kebabı: Büyük parçalar halinde kesilmiş etin şişe geçirilip mangalda pişirilmesiyle hazırlanan bir kebap 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: