Buradasın
Konserve enginar ve garnitür nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konserve enginar ve garnitür kullanımı için bazı öneriler:
- Garnitürlü Enginar Tarifi: Konserve enginarlar süzülerek, isteğe bağlı garnitür, zeytinyağı, limon suyu, dereotu, tuz ile tencereye alınıp pişirilebilir 14. Üzerine ekstra zeytinyağı ve doğranmış dereotu eklenerek servis yapılabilir 1.
- Salatalar: Konserve enginar, haşlandıktan sonra ince ince doğranıp yeşilliklerle birlikte salatalarda kullanılabilir 34.
- Makarna Sosu: Konserve enginar, pişirilip makarna soslarına eklenebilir 34.
- Sandviç: Konserve enginar, sandviç yapımında kullanılabilir; haşlanmış enginar, marul, domates ve parmesan peyniri ile birlikte ekmeğe eklenebilir 34.
- Pizza: Konserve enginar, dilimlenerek zeytinyağı, mozzarella peyniri ve sebzelerle birlikte pizzanın üzerine eklenebilir 34.
- Pilav ve Risotto: Haşlanmış enginarlar dilimlenerek pilav veya risottoya eklenebilir 3.
- Çorba: Konserve enginar, farklı sebzelerle pişirilip blenderdan geçirilerek vitamin dolu bir çorba elde edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: